Mitt arbete! En av mina plattformar.

Prövningar i livet. Motgångar, dom kommer man aldrig ifrån. Hur man än försöker, så kommer dom alltid på ett eller annat sätt ifatt en. Då spelar stabila plattformar en viktig roll. Ens familj, barn & barnbarn. Ens nära & kära. Ens vänner, fritidsintressen och – ens arbete.

Klädd i kängor, grå benvärmare, nylons, grå rutiga short och svart tröja gick jag i november 2012 på en anställningsintervju. I mitt cv stod det bland annat… ”Kan hantera båtar, där ingen grynna bär min bottenfärg”… och i kursiv stil, ”Jag dansar afrikansk dans vid varje sälj”… Jo. Jag fick jobbet. (Byggingenjör, samt priset ”Bästa Medlemstränaren i Sverige” det lämnade jag i parentesen)

Idag. Idag, sex år senare nådde jag ett mål jag aldrig tidigare uppnått. Det var nära Juni 2015, men jag nådde inte riktigt ända fram.

Att jag har ett driv, en energi utan dess like och ett tålamod man inte hittar på Hötorget, det har nog väldigt många konstaterat som träffat mig i arbetet. Jag brinner för att inspirera – alla kategorier. Man kanske inte förstår mig alla gånger, men det är Ok. För det gör jag.

Jag tänker aldrig ”Budget”, jag tänker: ”Emma, gör ditt jobb”.

Andra vardagen i september satte jag ett mål för denna månad. Jag skulle under september sätta min allra första miljon. Nu jävlar! 20 arbetsdagar. 50 000 i snitt var arbetsdag, där mitt snitt per försäljning ligger på en höft runt 6 800 kr.

Jag ställde in siktet: TOTAL fokus! When I work, I work! och mina förutsättningar? Ja, dom skapar jag ju själv. Prospektering, referenser, branscher, verksamheter och bland det viktigaste av allt: Kundvård! Mitt intresse för deras arbete och verksamhet.

Idag, klockan 16:35 satte jag mitt mål, brutto. Helt galet ofattbart! September, vilken månad! Tidigare i veckan gjorde jag en försäljning som resulterade i att jag fick armsvett och en puls som fick hjärtat att slå utanför kroppen. Efter att ha lagt mig ner på golvet med en variant av ljudeffekten Galet glad var jag tvungen att gå ut i hissen och dra av lite afrikansk dans. Jag störde 😂🤣😂 En helt galen månad!

Bland fantastiska människor, yogaklasser och spinningpass, barnvakteri, Gröna Lund besök, hundbajspåsar och bubbel. Jag lyckades! Satans jävlar vad jag är bra !!!!

I skrivande stund: På en tågräls mot Örebro för jobb under morgondagen. Två dagar kvar av september och mitt mål: Miljonen även netto. Sen, sen ska jag fira så champagnen flödar.

Helt sjukt och väldigt långt ifrån ”A walk in the park”. Galet, galet, galet, galet glad är jag. Jag gjorde det !!!

👊🏼👊🏼👊🏼 Mot Örebro… lite humoristiskt ”Penny-Bridge”…. A million A million A million.

Jag är nog allt ett bevis på att det mesta går, bara man ger sig tusan på det – och då inte bara arbetsrelaterat. Enormt tacksam är jag över att ha det arbete jag har. Att jag får arbeta på det sätt jag gör.

och visst har även jag en Bucket list: Check på den ✔️

Och till alla ni som inte tål ”Säljare”: Jajemen, jag är bland annat en sån där jobbig jävel och jag trivs med det 😊

🙏🏻

Mina plattformar, ett värde som inte går att räknas i pengar. Sen har ju Sverige även Paolo Roberto… Inspirerande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s