Pannkakan är vänd, stor potäten har slutat puttra, gamla ostar tas igen med råge och jag känner mig som en prinsessa. Tankarna passerar och man är precis där man vill vara – mitt i ett sportlov bland ordrar och snöänglar som smält bort. Visioner av värde, energin på topp där en löparrunda i duggregn inte direkt kunde ses som något botemedel mot spritt i ben och kropp… Hm, är det något jag egentligen försöker säga? Möjligtvis att livet är en fascinerande uppfinning, där man sannerligen även ibland kan förundras över ens eget tänkande. Alla visioner grundas ju på något man tror på
och som man tillåter byggas upp inom en själv, med en förhoppning om förvaltning utan bekostnad – det är vad jag tror på! Med eller utan kladdkaka : )

20120222-213628.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s