Att hitta anledningar till att fira mer, eller mindre är något som jag personligen aldrig haft något större problem med… *smålerlite* och minns en period i mitt liv där citatet ”Jag har bäst fest själv” grundades, …så, så är det nog.

En annan formulering som slår mig är ”Fest i dagarna tre”, något som jag lätt skulle kunna korrigera till ”323 dagar”, sedan april i fjol. Vissa händelser i ens liv kommer onekligen aldrig slutas upp att firas och idag var det jag som direkt gav upp försöket till att inte gapskratta. Konstaterade sedan från många av mina uppretade vänner, (där skrattet låg bra mycket längre bort) att Facebook är allt riktigt bra marknadsföring – och helt gratis är det också! …Ctrl Alt Delete är inte heller så fel, fast störst av allt är Glädje och Kärlek. Reality bites !!!

Stupid is who stupid does

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s