Autolås…

Såg tidigare idag ett missat samtal på mobilen från en mycket kär gammal kollega, ringde självfallet upp från ett okänt nummer på jobbet och försökte flåsa så sensuellt jag bara kunde efter tre dagar med febertopp och en mage som levt på Ipren sen fredags lunch… ”Vad har du på dig”?… Hon hörde att det var jag, Direkt.

Att slå ihjäl tid har vi aldrig sett som något problem och under kvällens uppföljningssamtal hann jag både fila fötterna, måla naglarna samt diverse annat mellan skrattsalvorna. Hon själv satt mest och stirrade in i deras ugn – det fanns ju en tid då dom inte hade ugn… Glömde fråga om jag gått miste om ”Spolfest” och farväl Torrtoalett, ”Hej Kommunalt vatten”… Kanske ligger någonting i att min blogg borde ha autolås efter kl 21…

…Somliga har lik i garderoben. Jag, jag har öronvax.

20130312-221325.jpg

Kör ni ert Candy Crush, själv kör jag plocke-pin!

Herre jösses! Jag har verkligen för lite fritid! och den som uppfann Candy Crush måste vara en väldigt ond person.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: