Under gårdagen arrangerades Redbull Flugtag här i Stockholm… med två stycken 14 åringar här hemma så kom vi ner något senare till Slottet än de 35 000 övriga åskådarna, där dotterns humör i kombination med hennes längd på 1,54 inte direkt gjorde saken bättre och vi irrade mest omkring för att hitta någon liten yta där vi kunde se något.
Plötsligt, väldigt långt bort ifrån rampen med farkosterna fick jag syn på något som fick mig att tänka tanken: ”Men! Vem behöver se på farkoster som dimper i vattnet när det finns brandmän”!?… och dottern tyckte självfallet jag var jätte pinsam när jag gick bakom kravallstängslet och frågade de trevliga männen om jag fick ta en bild på dem och gjort var sen gjort. Sen ett instagram filter med en #flugtag på det. Snyggt!

Det jag då inte hade den blekaste aning om var att Redbull tydligen hade en Flugtag tävling, vilket jag tidigare i dag blev varse om när dom hade kommenterat min bild med ett ”Vi gillar din bild! Hur kommer man i kontakt med dig?”
Ena kollegan ställde då frågan ”Men vad kan du vinna”?
Ingen aning, svarade jag och tog sen reda på det med tillhörande skratt och ett:  OJ !!
Av alla tusentals bidrag som trillade in fastnade dom för min bild och hur jag hade lyckats tänka lite utanför boxen och fånga bilden på brandmännen – JAG VANN !!!!

Somliga dör lyckliga, pyttsan säger jag! Jag ska satsa på att dö snyggt! Ser enormt fram emot min vinst! En FlyBoard upplevelse (!) fast håller tummarna hårt för att platsen INTE kommer att vara utanför det Kungliga slottet… Någonstans långt ute till havs passar mig ypperligt.

OM jag är glad? Jag är GALET GLAD !!!!!
Imorgon är det jag som kommer ringa Stockholms Brandförsvar och säga Stort Tack!

Vinst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s