Hatar Hatar Hatar mardrömmar, där tankarna verkligen i några timmar spelat mig ett spratt tills det att jag ansåg mig själv tillräckligt vaken för att drömmen just bara var en dröm och definitivt inte alls stämde in med verkligheten. Försökte intala mig att båda mina barn låg och sov gott precis bakom min rygg – vilket väl gick sisådär och min längtan blev inom loppet av en blinkning maximal.

Tursamt nog drömmer jag inte mardrömmar särskilt ofta, däremot är jag lite av en mästare på drömmar där jag själv påverkar händelseförloppet. Har i flera år drömt mig in i drömmar och verkligen tränat upp den förmågan. I början gick jag igenom koreografi till afrodans, där jag minns att jag ibland kunde bli lite irriterad över att jag alltid lyckades somna innan jag hunnit ett varv – och drömde vidare in på något annat energifullt, väldigt långt ifrån en afrokoreografi och mindes ju inte en endaste stegkombination när jag vaknade.

Att skriva är ju något som alltid fungerar och jag försöker nu ignorera att klockan är 05:04. Jag skärper helt enkelt till mig och låtsas att klockan är 23:20 och tänker nu drömma mig in i det alldeles underbara och hålla tummarna för att badrumsspegeln inte kommer sända en dokumentär från bårhuset.

Hoppas ni sover gott – det tänker jag göra. Ibland är man lite skör…

20130730-050117.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s