I agree: Rätt åt mig…

image

Jag har gått och skaffat mig en Pt (!)
Dagen till ära var den 1 april och väldigt långt ifrån ett skämt.
Hm… fast, visst finns det några få sekunder under de senaste 8 dagarna då jag verkligen känt mig som ett skämt… då den enormt tunga kettlebellen har vobblat… eller som tidigare i kväll då jag handstående under 5 set och med antal reps: ”Orka”, skulle sänka axlarna och sen pressa upp nerifrån… det var (med tillhörande träningsvärk från Satan-Helvetet) riktigt skojfriskt att bara lyckas komma upp handstående…
Satans tur att jag är envis!
Full fokus ligger nu på rörlighet och stabilitet! Jag har ett mål!
Rätt åt mig att jag har träningsvärk!

16 mil från hemifrån fick jag idag höra att jag har kedjans bästa Pt (rikstäckande)

Känner mig hedrad!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: