En före och en efter en tisdag…

Före… 07:48  

Efter… 21:48
Idag blev en härligt lång dag. Först jobb – där jag startade med att lyckas kliva på rätt busslinje men åt helt fel håll, blev avsläppt av busschauffören mitt på refugen utanför Sheraton och fick parera lite lagom snyggt mellan taxibilarna och vattenpölarna… Klev på bussen åt rätt håll och funderade lite över vad som egentligen menas med ”Morgonrusning”…  

 Jag borde nog åka mer buss… Efter jobbet blev det AfHo® på Hötorget och kropp och själ rockades i 45 min. Därefter begav jag mig ut till orten – det är där det händer och en Hot Vinyasa flow på Sjöstaden. 

Nu. 22:07 har jag vecklat ut mig och bara är härligt lycklig.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: