SnyggSvenneträning…

Alltså,det här med träning. Rätt fascinerande är det. Idag har jag gått och laddat för 90 minuter värmeyoga och vad händer? Kliver in i salen som i ett Hurra och känner: Värmen fungerar (!) 50 minuter in i klassen händer det som dessvärre rätt regelbundet den senaste tiden inträffat: Värmen försvinner och som i ett simsalabim är man iskall… Vanligtvis brukar man kliva ut från en sådan klass och fascineras över hur snygga alla ser ut när dom tränar, för själv ser man ju helt förstörd ut… Det liksom ingår i konceptet. Ikväll klev jag istället ut från salen lite för snygg och förbannad. EN värmeklass utan värme, är ungefär att som att gå på ett spinning pass och instruktören beter sig som om man är på en Zumba fitness klass och man ska sjunga med i varje refräng och highfiva grannen var tredje minut… ”typ”.

Gick på yoga. Blev förbannad. Vilket jag då betalar för. Fascinerande. Jag borde kanske sadla om och bli svenne motionär.

Hopp och klapp.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: