Vikten av en lapp…

Det där med att skriva lappar är något som alltid har och kommer ligga mig varmt – och då menar jag lappar.  Listor däremot, det är en helt annan sak som jag (även om det finns tillfällen som jag i mataffären känt ”Jag borde nog ha skrivit en lapp”) överlåter till andra. 

Ikväll har jag verkligen tänkt till! 

Vaknade i måndags morse och var helt säker, för någon sekund att det var torsdag – sen kom förvirringen (!) och jag var tvungen att öppna kalendern på telefonen och seöver vad det verkligen var för dag. ”Jaha. Måndag” och klev upp.

OM jag skulle vakna tidigt imorgon bitti och känna förvirring, så har jag redan nu löst det problemet^^ …låter nog lappen, av säkerhetsskäl få sitta kvar tills på söndagkväll

Vad gällande ord. Texter. Olle Ljungström kommer saknas. Så mycket briljans❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: