FettmedFlax feat Stryk…


Äntligen har Sats sparkat igång sin Martial arts! Med referens till att ”det-där-med-träning” för mig ibland innebär att mascaran sitter på ställen den inte alls borde sitta på… Att jag inte orkat ta mig hem efter att tagit ut mig på ett HEAT pass och fick ta taxi… (var rätt glad över att jag inte bodde i Bredäng, utan bara några få kilometer från anläggningen) samt alla tillfällen, efter ha sett mig själv slagits av tanken ”Vad-snygga-alla-ser-ut-när-dom-tränat”…med det som referens känner jag mig efter dagens MMA Basic pass klart Nöjd! Kändes skönt att jag gick dit med någon jag tycker om och 60 minuter senare var vi fortfarande sams – och mina armar? Ja, dom är typ, bortdomnade… # TanterKan


Fast, OM det är värt 150 kr tillägg/månad… ja, det får jag ha sammanträde med mig själv om över helgen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: