Det där med drömmar…

Jag var nog inte riktigt vaken när jag, efter att ha stängt av alarm nummer tre klev upp i morse… Tror jag måste ha varit halvt vaken när jag nådde badrummet, där jag konstaterar att det känns som om båda mina armar sover… Första tanken: Borde jag ringa väninna och höra hur det kändes när hon fick en propp i benet… Andra tanken strax efter: Tänk om jag svimmar, tur att badkaret är i plast… Var sen klarvaken och mindes nattens dröm.

Har en kollega på jobbet som nog föddes med brasiliansk ju-jutsu. Han var med i drömmen och hade rollen som någon form av ”boot-camp-army-hitler” där vi snabbast möjligt skulle ta oss ur små boxar med tvångströjor, samtidigt som vi givetvist parerade motståndare och räddade världen… Vaknade till vid något tillfälle under natten där min höger arm sov så tungt att jag måste ta vänsterarmen för att hjälpa till att lyfta upp den och skaka liv i den. Minns någonstans att jag tänkte: ”Borde jag ringa mamma”…Jag tror Barney Stinson dök upp sen och huxflux befann vi oss på Mallorca.

Ikväll satsar jag på #6 och tänker drömma om kattungar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: