Tillbaka i vardagen…

”Semester-gästspelade” under förra veckan och åkte till Kreta med dottern – helt fantastiskt och veckan gick självfallet alldeles på tok för snabbt. Väl tillbaka i vardagen och lite gästspelande på jobbet före semester ”På rikt”, så har det varit fulla spjäll. Matematiken säger: Sex timmar sömn på två dygn… 

Tisdagsteamat blev ”Rosa drinkar” där majoriteten av de bartender vi träffade på, måste varit färgblinda… fast, det gjorde inte oss det minsta.Under gårdagen var det sommarfest på kontoretFråga mig inte om semifinalen Tyskland-Frankrike, jag sov som en stock i soffan och ligger nu klarvaken och räknar får. 

Typiskt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: