#gofuckyourselfsefie…

Hej Karaktär!

Det där med träning. Ni vet, när man tagit ut sig totalt och (på något sätt som man sen efteråt inte riktigt minns hur man lyckades) ska ta sig till omklädningsrummet… och man konstaterar ”Jösses vad snygga alla ser ut när dom tränar”… Där har ni dagens träningspass. 

SOM jag har klagat på värmen i värmesalar runt om i Stockholm. Idag kan man då lugnt påstå att aggregatet på Hötorget korrigerats, med råge (!) Käre värld, det var så varmt att min väninna Charitsa klev ut ur salen med russin-fingrar (!) Luftuktigheten var så påtaglig att vi känner STOR tacksamhet över att instruktören skippade de sista tre styrkeövningarna.  

En annan fascinerade sak efter en sån kaliber av träningspass när jag sen ska ta mig hem, är alla vilt främmande människor jag sen möter, som ler och hälsar igenkännande på mig – endorfinerna gör verkligen sitt jobb (?) Själv känner jag mig helt jätte förstörd och funderar över om jag liknar någon när jag tagit ut mig totalt och önskar inget hellre än att någon kommer och bär hem mig…

Inte alla dagar man kliver in på Ålhens city insvept i en yoga matta – men VAD gör man inte för en Protein Power från Squeezed Up. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: