Fågel, fisk eller mittemellan…

Det där med hänglås och nycklar. Det är då verkligen min grej! Eller, kanske blir mer korrekt om man byter ut ordet Hänglås mot Bultsax.

Situation Stambyte: 


Nyckeln befann sig i Australien och i förrådet låg ritningarna på tidigare ombyggnation… Nu var det bråttom! Sagt och gjort. Mot Sats. Lånade bultsax inklusive personal, beställde en taxi och inom loppet av fyra blinkningar var låset knipsat och alla var glada utom möjligtvis taxichauffören som fick en körning på 700 meter…

Situation Lunchförvirring:


Det där med att träna på lunchen kan kanske en del tycka verka lite små stressigt. Det var det även för mig en måndag, då jag lyckades lägga nyckeln på något helt förträffligt ställe… Att Linn sen hittade den på handfatet inne på en av toaletterna – efter det att låset knipsats, ja det ska jag väl låta vara osagt.

Situation Jag Lyckas:


Cyklade tidigare i dag till Sats för yoga, smiter lite snabbt in på toaletten med nyckel, biljett och yogamatta. Självfallet tippar yogamattan och min nyckel far rakt ner i den inte allt för trevliga papperskorgen och försvinner. Ja, ja Namaste tänkte jag.

Kanske skulle lägga ett odds på hur många lås som kommer få knipsas före det att jag fyller 44. Jag känner mig lite som Zlatan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: