galetGLAD i en yogasal…

Idag stod jag för lyckligt jubel i en yogasal då ”Svenne-Jag” grejade bindningen från helvetet, där ett Oj är klart på sin plats över hur enormt glad jag blev.

Under den senaste tiden har det inträffat att jag känt mig tvungen att uppmärksamma yogainstruktören att ”Hallå, vi är faktiskt nordbor”… och mitt svar på, citat: ”och ni som vill kan ju även göra en bindning” har varit ”Nej, det vill vi INTE. Det känns väldigt onödigt”

Men, när man minst anar det – IDAG grejade jag bindningen från helvetet, där nog mycket satt i den mentalaspärren ”Det-där-ÄR-omöjligt”.  Fick några smarta tips från instruktören som jag verkligen ska jobba med, så i nästa vecka kommer jag vara lika vig som en rysk elitgymnast (!) 

#VänsterarmOmHögerben HögerarmOmRyggen och binderIhop med Vänsterarm  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: