60 minuter svettig Lycka…

Då, 1994 och jag tog min första SAFE licens, klev in i instruktörsrollen och blev kvar i 20 år.

Eran av step touch! Jesper Magnusson, Staffan Perman, Agneta Antonsson, Cecila Gustafsson. Minns inte vilket år, men på ett konvent dyker det upp en underbar norrman – Per Markussen där taket lyfte av energi vid premiären när afroperuken åkte på. 

Burning Love! 

Under dessa 20 år finns extremt många tillfällen av lycka, glädje och massa minnen som sitter långt in i hjärtat.  Med referens till att jag brinner för att inspirera, finns det självfallet dagar jag verkligen saknar instruerandet.

Idag, 2016 var min träningsplan värmeyoga, den ändrades totalt när jag tidigare idag uppmärksammade detta – PER MARKUSSEN gästspelar på SATS! 


Självfallet fick jag inte någon ordinarie plats,  men vad gjorde väl det! 60 minuter med detta (dans-) mirakel till människa är något man inte vill missa! Under 60 minuter var mungiporna i samma höjd som örsnibbarna och mina träningskläder hade sen inte en enda torr fläck. 

Svårt att hitta någon specifik jämförelse som beskriver känslan när energin är så totalt att det kokar, det prillar under skinnet och taket känns som det ska lyfta – Förälskelse! Så pass att jag efteråt helt glömde bort att jag hade cyklat dit och fick vända tillbaks vid Åhléns City – och ni som då inte alls förstår vad jag menar, ni begriper nog inte heller vad ni har missat.

Best of the best! 


Euforiskt när det är som bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: