Rena rama Hitchcock…

Att det säkerligen kryllar av olika mysterium på Söder råder det ingen tvekan över… Under 16 månader har denna balkongdörr varit öppen -KONSTANT, dag som natt. När vi drabbades av köldchock tidigare i vintras och det var okristerligt svinkallt under flera dagar blev jag lite orolig. Ringde och gjorde en anmälan till polisen, där jag och en väninna smög upp som två HPA i grannhuset och tog reda på lägenhetsnumret… fortsättningen på fallet har jag inte den blekaste aning om, annat än att balkongdörren sju månader senare fortfarande är öppen…

Klart lite av en följetång har denna balkongdörr blivit både för mig själv, mina barn och mina vänner där spekulationer och fantasier hunnit bli många. Lika få tillfällen som jag själv har på mig herrstrumpor har det skymtats rörelse inne i lägenheten, där en dov belysning även är konstant påslagen. Personligen skulle jag nog hamna i chocktillstånd om den en dag var stängd (!) 

Nitton dagar kvar, sen flyttar jag från Söder. Mysteriumet med den öppna balkongdörren lämnas, men kommer garanterat vara ett samtalsämne någon gång när vi sitter på den nya balkongen och blickar ut över trädtoppar och vatten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: