Gilla-knappen…

Kom på mig själv att jag verkligen är dålig på det där med att gilla saker på sociala medier, rent av ur usel. Skäms lite, för jag är ju väl medveten om hur många ni är som med ord gett mig allt ifrån inspiration, tankar, kontraster – som i sin tur verkligen påverkat mitt driv, fokus, möjligheter, utmaningar, visioner.

Det kan man kalla Styrka, utan att ens har den blekaste aning om det. 

Om jag kommer bli bättre på ”Gilla-knappen”? Det tror jag inte, men nu vet ni. Skäms på mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: