Bland jackor, scarfsar och tvärbanor…

Under gårdagskvällen tog jag tag i något som jag under denna flytt verkligen dragit ut på. 

Som den Bag Lady jag är – efter de 85 dygn jag i fjol levde i tre väskor under ett stambyte, så har jag under veckan haft min ”Survive-a-week-väska och allt övrigt har legat nedpackat i resväskor, vilka jag trollade bort med att ställa dem i garderoben… 

Rätt fascinerande med det där med  mig och Jackor… Hängde in 16 stycken jackor (alla fick ju inte plats i hallen), utav dessa använder jag väl max på sin höjd fyra av dem… Hittade även åtta stycken scarfsar (?)… Jag som inte ens använder scarfs…

Men, men… fint blev det – fast jag får nog tänka om, om jag köper några nya klädesplagg…

Dagens äventyr blir att ta mig ut till Sats Sickla för AfHo® där jag inte riktigt är helt överens med ersättningsbussarna för Saltsjöbanan, så av säkerhetsskäl (så jag verkligen kommer rätt) fick jag info av vikt av finfin väninna…


Kan bli spännande och solen skiner från en klar himmel. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: