”Klä-på-sig-assistent” Sökes (!)…

90 minuter Värmeyoga, det var just vad jag ramlade in på idag efter jobbet och konstaterade sen i omklädningsrummet ”VAD är väl det”? Ett pyttsan på det, NÄR MAN SEN, i luftfuktighetens eftersvall ska klä på sig de vanliga kläderna som man kom dit i (!) 😳 DÅ kommer den riktiga kraftansträngningen, där en dragkedja i ryggen klart ger pulshöjning och fodret i klänningen sitter sen snyggt uppe i armhålorna… ”Jag vill hem. Jag vill hem”… 

Själfallet stod det två manliga män vid receptionen när jag rödblommig ramlade ut ur omklädningsrummet med klänning något på sne… dom tittade lite märkligt och självklart blev min fråga ”Upplever ni också en kraftansträngning när ni efter träningen sen ska byta om och klä på er!?” …det gjorde dom tydligen inte (??) ”Då har ni inte tränat ordentligt” sa jag…

Till nästa träningspass ska jag banne mig fixa mig en ”Klä-på-mig-assistent” (!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: