Veckans Sport…

”Veckans sport”, den heter efter snökaoset som kom i onsdags: ”Parera Snövall”, så väl på längden, som på bredden och på höjden – och ”Veckans lärdom” när SL valde att ställde in ALLA bussar heter: ”Att bli glad för mindre” – VAD gör man inte för att komma med en buss!!?  Känslan när man kom till en busshållplats och ställde frågan ”Ursäkta, men hur länge har du stått och väntat på bussen” och fick ”i snart 30 minuter” som svar, gjorde att man lätt sen sprang över vägen och kastade sig över snövall på 1,50 m höjd – överlycklig över att det iallafall kom en buss, även om det var i motsatt körriktning. Under veckan har ”Planerad resväg” varit åt alla tänkbara håll, där den ordinarie reslängden som oftast kunnat dubblats med fyra. Jag har besökt perronger och hållplatser jag tidigare aldrig befunnit mig på – Tack SL gör den upplevelsen, fast ni borde verkligen VERKLIGEN (!) bli bättre på det där med ”Information”…

Snöhalkan förvandlades till Blixthalka och idag slog jag till på Vurpa i Plural! 


Det är sånna här man nog ska ha! Isdobbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: