Från startelvor, till provrum och lösögonfransar…

Likt Zlatan som nu vunnit lika många guldbollar som en startelva, så har nog jag (om jag tänker efter) träffat på en hel startelva i rediga idioter, där det verkligen inte råder några frågetecken över varför man inte ser några korpenlag spela i allsvenskan…

Hm. Det där med att ”Uppleva igen – Nej tack”, där finns det nog betydligt många fler upplevelser och situationer än en startelva… Tidigare idag upplevde jag ett sådant tillfälle: 7 body i ett provrum är ett sådant tillfälle: En gång, aldrig mer!


Och! Som om det inte vore nog klev jag idag in i djungeln av lösögonfransar, vilket senare skulle få mig att känna: VAD är väl 7 body i ett provrum mot detta helvetiska påfund (!!?) Med en dotter som letat halvt ihjäl sig efter en viss modell från märket ARDELL,  blev det idag jubel på Åhléns City och vi köpte upp HELA deras sortiment av modellen: vilket visade sig vara (3) paket! Vilket senare även skulle visa vara väldigt smart att vi gjorde. 

Självfallet kom den ena fransen bort direkt efter det att jag hade öppnat förpackningen och skulle få en lektion i ”Det här är jätte enkelt”. Dottern hävde att den kommer att komma fram om några dagar… Det trodde inte jag. 

Det där med ”Jätte enkelt” i kombination rätt mängd lim även ute i kanterna, presition med pincett och i franskant – ja, det gjorde mig halvt tokig direkt. När jag sen råkade slita sönder skiten i förpackning nummer två, ja då gav jag upp.


Här och nu, så här mitt i natten konstaterar jag att dottern hade SÅ rätt! Den kom fram 😂😂😂 

Fridens liljor och god natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: