GenerationsLördag…

En klar effektiv morgonkvist, där jag när klockan var 11 både hade hunnit svabbat golvet hemma och upplevt flöden i värmeyogastudio på Fridhemsplan. Sen snabbt hem och min mamma kom och hälsade på ❤️ Det tog fem (5) minuter sen hade hon börjat möblera om i köket 😂😂😂 Till de som känner min mamma, jo. Hon höll traditionen av ”Lite rart är det” och så typiskt min mamma. Fast, fem minuter – det är nog lite av ett nytt personbästa.

Hon vred nog matbordet åt alla tänkbara håll och det hela slutade med att hon sen möblerade tillbaka det som det först stod. 

Jag lät henne hållas 😂😂😂


Sen blev det häng med hämtmat hemma hos sonen, sambon och mitt barnbarn. ”Jag kanske också ska börja möblera om lite hemma hos er” sa jag, sonen tittade förskräckt på mig 😱 och jag fick ett lika snabbt som bestämt ”Nej tack” från hans sambo 😂😂

En lördag. Precis som en lördag ska vara. 

Kär Lek. 

Kvällskvist i kategori Privat, I’m charged

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: