Basilika i köldchock…

Far, far from behind… Av bildbeviset att döma så skulle man klart kunna tro att det där med gröna fingrar är något som ligger i en dimension långt, långt bort…

Så är inte fallet. Däremot bor jag onekligen i ett hus, som inte riktigt verkar hänga med vid snabba temperaturförändringar där upplevelsen av fallet ”Gårdag”: Från +8 till -8 även blev för mycket för basilikaplantan. Förutom köldchocken inomhus, så lyste även varmvattnet med sin frånvaro och jag somnade likt en kokong i ullsockar, underställ, dubbla täcken, överkast och mössa…

Efter att ha roddat ihop lite mysigt Lucia-fika avvek jag från jobbet och begav mig mot mitt barnbarns allra första Luciatåg på förskolan. Kände en viss oro när jag väl kom hem, men ikväll har jag haft party !!!! 

VARMVATTNET ÄR TILLBAKA !!!! 

Man kan verkligen bli glad för mindre! Vilken dag det var. Lucia 2016. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: