Incoming Julveckan…

Hej mitt vinterland! Av bilden att dömma, misstänker jag att julkänslan kan nog kännas lite sisådär för en del…


Upplever i år första julen utan släktens stora regissör, Min mormor ❤️ Snötäckt, eller inte – Hon fattas stort! 

Med 49 mils omnejd av familj och släkt ska nu julfirandet roddas ihop, julkola ska kokas, packet ska lackas och rim ska skapas. Plötsligt känns det där med att arbeta enormt avlägset, där min arbetsgivare detta år håller oss lite på halster med julbord och aktiviteter först den 22:e. Bowling står visst på schemat. Med tidigare erfarenhet om man vill se mig förbannad, så ska man bowla med mig… Kan ju bli riktigt spännande… ho ho.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: