Tvåa|Nolla|Etta|Sexa…

Med referensen ”Årets sista träningspass” så är 2016 nu utsvettat 💦

Dryga åtta timmar kvar av 2016 och jag ligger raklång i soffan och blickar tillbaka på året… 

2016, var ett år som innehöll väldigt mycket ny kunskap, med många nya erfarenhet och lärdomar vilka jag tidigare endast läst om, eller sett på tv. Ett år klart varvats av ljus och mörker, där även en enorm styrka växt fram och där känslan i vissa stunder inte har varit något annat än ”Piss off 2016″🖕🏻

Om jag, endast med ett enda ord skulle sätta ihop året – så blir valet av ord Energi. ”Det försummade året av mitt liv” vore kanske en passande titel på året 2016 – Knappast! Den divisionen spelar inte jag i. Samtidigt är jag fullt medveten över de många gånger jag direkt valt att avstått från mycket under året. 

2016, en massa kärlek där ”Skämsdatorn” dammades av och vi mindes en massa som vi trodde vi hade glömt och konstaterade: NEJ, det går inte att skratta sig till döds… Det har natt-rappats och tre apor har besökt Skansen… Snowboard har invigds och håret har fallit… Kontorets lunchrum blev med pingisbord och min mamma ärtade upp sig med en GLA suv… Jag besökte Göteborg i värsta snökaoset… Mitt barnbarn döptes och fick en av världens bästa papperslösa faddrar… Jag vann priset ”Årets bästa säljare”…Min älskade mormor, 96 år gammal gick bort… konstaterade att livet är för kort för kvarg och gick på dejt… Jag vägrade SL under två månader och promenerade vart än jag befann mig och kände att det finns verkligen många som klagar för mindre… Jag simmade i en bassäng i Malmö… Vi sov förbi en hel melodifestival och la skulden på en tacobuffé… Min mamma fyllde 70 år… Jag vidgade mina vyer och upplevde 43 år gammal Saltsjöbanan… en massa kyrksnack, hotellsnack, killsnack, jobbsnack och tjejsnack har det varit… Tanter i trampolinen och Martial arts premiär med blod och svett… Frisyrer har dansats bort… Jag dokumenterade mitt barnbarns gungpremiär… Jag lärde mig att standardmåttet för en dubbelsäng i Malung är 120 cm… Jag slog nytt Pb i Dagsbudget… Humlegården sände pajkoma och jag blev förälskad i kollegas fru… Vi fes i Medelhavet… Jag upplevde livet i en kolonilott… Jag flyttade… Jag kände hotellfrukost kärlek… Jag besökte Sundsvall med porslinsvanen… Drink promenader och Bar-hopp sportande… Fick klarhet i att det är svårt att flyga som en örn när man umgås med höns… 335 stycken klassbiljetter checkades ut från Sats… och jag fick en massa boost av, och med de allra bästa ❤ Där fokus legat åt rätt håll och mestadels varit total… Till 2017 har jag ett mål och till de som känner mig och mitt driv – jo, 2017 blir fint.

Känner mig klart redo för ett nytt årsvarv! 

Nu, nu ska det skimras! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: