w1:2017…

Med inte allt för många semesterdagar kvar att ta ut blev det att tänka till lite i julledigheten som knappt existerade, lösningen blev klart fungerbar: Två arbetsdagar per vecka. Medans somliga sålde, såg andra till att använda skoskydd… 


Innehållet av årets första vecka hade allt Allt. Från 15 minuters sömn, till 15 timmars sömn. Från försäljning till filmproduktionen ”Lösögonfransar” och en massa skratt. Från The trip 8 och snabba spinningpedaler till ny Mojo release, där jag i en av positionerna konstaterade direkt att det kommer nog ta betydligt mycket längre tid än 4 månader för mig att komma i liknelsen med en indisk yogi: Jag ÄR nordbo!  Under gårdagen tog jag mitt barnbarn till premiärbesöket i en frisörstol… Det gick väl sisådär. Den enormt pedagogiska frisören lyfte upp henne precis när vi hade klivit in och tagit av oss och gick iväg med henne mot frisörstolen, varpå mitt barnbarn blev lika tvärilsk som förskräckt, jag skällde ut frisören och vi gick och fikade i stället. 

Med ett ”GeOssMat” stampade sen dottern med bästa kompis in genom dörren, sen blev det HDMI mys hela kvällen


Hemmet är helt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: