Tvättstugan när det är som bäst…

Med siktet på ”Tvättstugan” skyndade jag mig hemåt efter jobbet. Släpar ner allt i tvättstugan och ser att jag bokat tvättid från klockan 19 den 27:e – och står där och tror plötsligt, av någon oförklarlig anledning att det idag är den 28:e… 


Svär alla svordomar jag kan… Blir sen upplyst att det idag ÄR den 27:e (!!!) Blir överlycklig och släpar tillbaka allt till tvättstugan igen – då har ju någon tagit min tvättid och laddat alla maskiner… 

Satus här och nu: Har precis tömt alla maskiner, lagt alla kläder i en tvättkorg och skrivit en ”snäll-lapp”…

Hm. Lär väl bli fight om torkskåpet om 12 minuter… Mitt mantra just nu ”Kaos, det är då man lever”… känns väl sisådär…

The Laundry Lady rules !! !!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: