Jag ger reklamen en chans…

Idag besökte jag den lilla, lilla, lilla, lilla, Lilla Kiosken.

Imorgon.

Imorgon vaknar jag med hårsvall… 


eller, …inte. 

Chansen är nog betydligt mycket större att jag vaknar med Träningsvärk… Det finns ju instruktörer. Sen finns det INSTRUKTÖRER. 

Dessa INSTRUKTÖRER av kaliber råkar dessvärre ha klasser på sånna tider som Jag kallar ”Omänskliga”, INSTRUKTÖRERNA själva dom kallar det för ”Pensionärstider”. Jag är dessvärre varken pensionär och än så länge även rätt så ”mänsklig”, men idag avvek jag från jobbet för att infinna mig omklädd och redo klockan 17:15 för 60 minuter med Soad. De som inte upplevt Soad, har heller inte den blekaste aning om vad de har missat. 

Utmattad till snudd på det totala och 15 minuter kvar av klassen var jag tvungen att ställa henne frågan om hon var medveten över att det faktiskt är MÅNDAG !! 

Brakstart, så att säga ⭐️👊🏻💪🏻⭐️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: