Midsommar 2.017…

Med bokad tågbiljett och med vetskap om oklarhet över hur många, eller vilka avgångar som kunde komma att ställas in eller försenas på grund av kaoset som uppstod när en elkabel kapades av så klev jag med spänning in på Stockholms central.


Glad Konduktör. Gladare Lokförare.Gladast Jag! och ett mer än knökfullt tåg rullade iväg på avsatt tid!

Lånade ett armstöd att sitta på, där världen verkligen ibland är riktigt minimal. Det visade sig att resenärerna till sätet av det lånade armstödet också skulle till Söderköping. Pappan i familjen hade seglat över med båt, men i och med hård sjö hade mamman och sönerna valt att ta flyget från Helsingfors. Självfallet ställde jag upp som deras guide och med 4 minuters tidsmarginal när tåget rullade in på perrongen så hann vi med bussen, alla resväskor kom med och mamman var enormt tacksam – utan mig hade dom varken hittat, eller hunnit. Döm om våran förvåning när det sen visade sig att båten låg förtöjd precis mittemot huset dit jag skulle. En tillfällighet? Vi var helt överens om att detta var menat, men väldigt märkligt var det. 

En fantastisk Midsommarhelg är snart till enda där jag omringats av underbara människor. 
Ett kärt återseende av GroundationCollective med kärlek i parketten och själ i tapeten där jag, i järnsängen från 1800-talet sov skavfötter med dotterns gudmor. 


Svärmor rules!


Senare idag bär det av hem mot Stockholm och visst skulle jag inte direkt ha något emot om jag redan nu befann mig på ett tak på Södermalm… men, men tak står ju kvar 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: