Medans väninna befinner sig på Kos med krypavstånd till pool och bar, så begav jag mig idag ner till Årstaviken för att jobba på brännan och bara ha det förträffligt och dagen blev riktigt händelserik. 

Hamnade på en brygga med en salig blandning av härliga karaktärer. En tatuerad mycket trevlig marathonlöperska som gav mig Tough Viking tips för att efteråt inte drabbas av spasmer… en balanserad öldrickande periodare från Kreta… en barnfamilj med mamma i stråhatt och en styck sur-tant. Samtalsämnen? De var många. Lyckades även bli biten av en and i en tå och hjälpte en seglare att lägga till. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s