Fruntimmersfaktorn var under gårdagen extrem där ”Emma-dagen” firades av med en bukett-start och Söder häng.

Med en fantastisk kvällssol blev gångavståndet till Tanto ett säkert kort för filt-häng i ciderfägring. Efter tiden då vi bodde på Hornsgatan konstaterades att Tanto inte längre är som det varit, gräsets gröna nyans var som bortblåst och det myllrade av måsar – men vad gjorde väl det? Solen sken, det var varmt och klockan var över 19.

Alla har vi ju våra issues, en fåta hos mig har sedan så länge jag kan minnas varit att vid restaurangbesök aldrig ta samma rätt som mitt sällskap. Under gårdagskvällen skedde något riktigt stort! …ibland kan ord fastna mer än på tungan och jag inser att det är nog något jag försökter säga 😍

Bengali party risotto! En fantastisk blandning av lammfilé, lök, ingefära, vitlök, kryddnejlika, kardemumma, kanel, lime och saffran. Efter detta instämmer vi: Det kan omöjligt finnas något bröllop utan biryani! 

Sen slogs vi av ett rejält trötthetsslag och höll på att ta taxi de 700 meter hem. Somnade gott i ett skratt, där mina slutord efter en förträfflig ”Emma-dag” löd: ”Det är dåligt gräs i Tanto”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s