Efter en underbar frukost på sängen begav jag mig under gårdagen med packad resväska mot centralen. Satte mig på rälsen och reste söder om söder med första stoppet Norrköping och födelsedagsfirande av underbar väninna. 1987 stod jag utanför Ramunderskolans matsal där det var disco och ville inget hellre än att ha samma frisyr som henne: Långt, blont och lockigt… Nu 30 år senare är frisyren förändrad och hon blev glad över min födelsedagspresent…

Ett kärt reuinon med massa minnen… kanske lite för snyggt för sociala medier och sånt där. Får lite ångest men njuter ❤️ Lite som poesi.

Family ❤️

Idag, idag är huvudet på restaurering.

Senare idag beger jag mig tillsammans med sonen och mitt barnbarn än mer söder ner. Idag ska det nämligen köpas motorbåt ⚓️🛥💫  Skepp o’hoj 👊🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s