Idag gjorde jag något jag aldrig tidigare gjort. Jag ramlade in på ett Becore pass…


Oj tänkte jag, en avancerad sexleksak… Under 60 minuter utfördes diverse övningar, allt från skridskoskär till dansande björnar – resten har jag glömt. Mitt fokus låg mestadels på vad som var höger och vad som var vänster… 60 minuter senare klev jag ut med lätta glada darrande ben som prillade dansant . 

Misstänker att känslan i mina ben kommer att vara av ett helt annat slag imorgon. Men det, det tar jag då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s