Drog av lite disco igår. Det var ju ändå lördag…


Efter värmeyoga och finfika på Söder med underbar väninna, blev det sen häng med dottern och hennes bästa vapendragare. 


Börjar verkligen bli tjenis med Teknikmagasinet, tredje gången på fyra månader som jag reklamerar mina iPhone lurar… 8,5 timmar efter det att jag gick ut genom ytterdörren, så var vi sen hemma igen. Då blev det hemma versionen av SPA. 


För 50 kronor i halvtimmen gjordes det flätor och gavs massage. ”Fotvård” ingick visst inte i dotterns behandlingar, så det fick jag göra själv. 1,5 timme senare så hade jag skostorlek 32… Lent blev det.


Sen gick jag loss på ansiktsmask, ögonbryn och andra fjun. 

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s