Fulla spjäll och läget gillas. Samtidigt som jag verkligen fascineras över hur mycket man faktiskt hinner med utan att direkt tänka efter, så ligger det en liten tanke och skvalpar i bakhuvudet… ”Kan inte tiden gå lite långsammare” och jag slås av tanken ”Vad är det jag egentligen hunnit med”… 

Hundvakt, jobb, barnvakt, yoga. Har även hunnit med ett antal omvägar med händerna på ratten. Bussar, pendeltåg hitan och ditan. Rest söder om söder.  Under gårdagens föreställning ”FarmorTröttmössa” hann jag sitta ner i flera minuter. 

Nonsens. Men ack så dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s