Ibland inträffar det situationer, där man snabbt konstaterar: Det sitter i benmärgen. En sådan situation hände mig när jag och en väninna klev in på träningsanläggningen för att köra en värmeyoga.

Tjugo minuter före klassen och ordinarie instruktör hade plötsligt insjuknat i maginfluensa, där receptionisten febrilt försökte få tag i en vikarie… där och då, helt från ingenstans ”Jag tar det” sa jag och receptionisten tittade på mig likt ett barn på julafton. ”och jo, jag är SAFE licenserad”… Med mina 20 år som gruppträningsinstruktör så var det ju självklart att jag dammade av min instruktörskostym och hoppade in och körde ett gästspel.

Glömde inte en enda övergång, tittade på fusklappen en gång. Pratade konstant och instruerade positionerna och serverade en avslappning i Magi.

Som sagt, vissa saker sitter verkligen i benmärgen. Om jag var lyrisk? Jajemen, det är jag fortfarande – fem dagar senare.

Igår plingade det på dörren och jag fick blombud. Den känslan är verkligen obeskrivlig. Sen var det jag som blev rörd.

Jag är en ängel 😇😊🙏🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s