”Vi finns för dig”, jo tack och hisklans glad är jag för det! Självfallet tog spolarvätskan slut under färden hem till Stockholm och jag bad en bön om att Sillekrog skulle komma snabbare än kvickt och en massa scenarion hann passera i revy. Väl framme insåg jag ännu snabbare att jag hade ett problem, HUR öppnar jag motorhuven… Ringde hem till Johan… ”Men varför behöver du öppna motorhuven” ?? …onekligen hade jag lyckats med bravaden att göra slut på över tre (3) (!) liter spolarvätska på ett (1) dygn…

Ett stort tack till personalen på OK/Q8 Sillekrog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s