2 0 1 8. Rätt snygga siffror om jag får säga det själv.

2017, året då jag blev sambo. Jag köpte båt och åkte Finlandsfärja för allra första gången. Min plan var att avsluta 2017 bombastiskt med att äta mitt livs första Big Mac… den planen ändrades. Istället drog vi av en timmes tennisspelande – starkt avslut må jag då säga, där jag onekligen trodde att jag fortfarande spelade tennis två gånger i veckan… 🎾🎾🎾 …jo tack, idag är det jag som har träningsvärk. Liten fundering som slog mig efter att ha dammat av min gamla backhand: Statistiken för 2017 säger 247 stycken timmar av yoga. Hm. Idag undrar jag vad mina muskler verkligen sysselsatte sig med under dessa timmar på yogamattan… 247 timmar Savasana ??? Får väl se det som så här: Jag är förbaskat bra på tennis, men borde kanske spela något mer regelbundet än ”10 år sen sist”…

och vad gällande den där Big mac’en, jag står fast i min karaktär: Jag kommer aldrig någonsin äta en Big Mac!

2017, vilket år det var ❤️ Stort tack alla inblandade.

Årets första bild ”Ut med det gamla, in med det nya” – Poff, så var 2017 glömt.

2018 – Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s