Stora bilen & jag tog en sväng i förmiddags, här skulle det inhandlas flyttkartonger och mjölk. Det gick väl inte riktigt som jag hade tänkt…

Att hitta en parkering som är lagom stor en lördagsförmiddag runt Fridhemsplan (där det kryllar av förbud för vänstersväng) ja, det är onekligen så avancerat att jag höll på att hamna uppe vid Odenplan… Sen såg jag räddningen: Parkeringshuset Västermalm! Körde ner i ett jubel, som dock tystnades snabbare än portarna hunnit gått igen: Det var allt det minimalaste parkeringshus jag någonsin upplevt (!) Vred runt i ett antal parkerings-skills och gick mot biljettautomaten… Jorå. Men visst! Då har jag ju inte med mig mina betalkort. Dom låg ju kvar i lägenheten. Satte mig i bilen och körde ut i en, …variant.

Heja Mig! Nu ska jag dricka fem koppar cappuccino.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s