Jo men tjenare. Gick för ett tag sen och köpte en tröja med prislappen: ”Design. Detaljer. Dyr”. Trots handtvätt, separat i tvättpåse dröjde det inte länge förens jag insåg att detaljen var tappad i form utav en knapp och fortsättningen följde med hål i armhålan… Irriterande? Jovars, måttligt.

Vissa kallar det visst för att sy. Jag. Jag svetsar och sent i torsdagskväll så åkte symaskinen fram.

Lär väl få gå till Apoteket och köpa Compeed plåster, så jag inte riskerar få skavsår i armhålan…

Ger mig själv 7 😱😱😱😱😱😱😱 av 5 möjliga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s