Ansträngande dag idag… kom till jobbet 08:10… gick och köpte kaffe på Hemköp. Mötte en kollega. Tog kafferast med prat till 10:08… kom sen på att vi hade ju missat 10 rasten och tog en rast med påtår vid 10:35… gick och yogade 11:20… kom tillbaka 13:20… tog en till liten kaffe med prat kl 13:30 till 14… vi hade helt enkelt en massa att prata om… Avvek sen från kontoret och gick mot pendeln och hämtade barnbarnet på förskolan. Hård dag idag. Bäst av allt: 20:30 ikväll fick jag vetskap om att det är ju torsdag idag (!) Har ju hela dagen gått omkring och trott att det var måndag… Inte lätt alla gånger… Jobbade hemifrån igår och fick ju för mig att då måste det ju ha varit söndag igår… Skyller allt på slagborren! Men nu, 5 1/2 veckor senare är hissgardinerna uppe och fint blev det 💫

Jag tror jag kör en repris av idag imorgon… 250% av budget. BAAM👊🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s