Under gårdagen var jag förbi huset där jag bodde. Huset som jag flyttade ifrån. Många minnen sköljde genom mig. Fasaden skrek ut ångest och gav mig en käftsmäll, så pass att jag fick diarré. Ord och beteenden i ett missbruk påverkar verkligen andra människors känslor. Att vara medberoende kopplas oftast ihop med ett missbruk, men det kräver inte något missbruk – grunden i ett medberoende är känslor, Den utbildning jag gick för över 15 år sedan är jag enormt tacksam över idag. Jag önskar fler kvinnor, som även män hade den styrka som jag faktiskt besitter. Styrkan att lämna.

Jag har makten att själv bestämma hur jag vill leva mitt liv.

2 reaktioner till “Medberoende…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s