Käre värld vilken dag… bland pandor (VI VANN en halvmeters hög), Gröna Lund, gasballonger, bad och trasiga hissar så rundades dagen av med att steka pannkakor på 1,2 liter mjölk. Om det var underhållande, så blev jag sen TOTALT grundlurad av mitt barnbarn snart tre år… Lite märkligt tyckte jag allt men jodå, blöja på natten hade ju hon fortfarande enligt henne själv och skulle minsann ha fotbollsblöja (!) I rally-fart till Hemköp innan 21 och mot universumet av blöjor😱 Nu är farmorn lite trött. (Om ni vet någon som behöver blöjor 16-30kg, Hojta. Jag har (förutom ett smart barnbarn) ett paket. Minus 1 blöja)😂😳

Men!!! Jag åkte karusell, tåget, flygande elefanter och veteran bilar. Skills för en som blir snurr LÄTT

Här är min dag 😱 En dag i magi ❤️

Sovmorgon. Käre gode gud. Sovmorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s