Idag var en dag i reflektion. Dom kommer inte ofta men dom kommer, vilket jag är tacksam över. Större delen av 2018 la jag en enorm kraft, utifrån mina värderingar på att försöka vinkla mina tankar bort från känslan av besvikelse. Vad jag än kände, så fick jag inte koppla det till besvikelse. Där är jag inte idag. Jag har kommit så mycket längre. Idag har jag erkänt att jag under de senaste månaderna bearbetat en enorm besvikelse. Påfrestande? Definitivt!

Ingen ångest i tapeten, där känslan av lugn är obeskrivlig.

Oavsett om jag dricker svart kaffe, Gin och tonic, bubbel, vin eller cappuccino så kommer ingen kunna komma att fråga mig ”Vem är du egentligen”? Med facit från det senaste året känns det oerhört tryggt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s