Första söndagen i oktober 2017 gick jag på en yoga klass där instruktören, som jag aldrig tidigare yogat för tyckte hon skulle hjälpa mig lite i en tvist… Den lilla hjälpen resulterade i att jag fick arbeta hemifrån liggandes i två veckor, proppade i mig på tok för många Voltaren per dag än vad som rekommenderades och fick, i över ett halvår värmebehandlingar. Känslan runt vänster iliopsoas kan klart liknas med en konstant brinnande bengalisk eld… Ont? Jovars och jag fick ställa löparskor, spinningskor och danssulan på hyllan. Det har stretchats stretchats stretchats och stretchats i kombination med en hel del värme yoga. Sakta men säkert gav behandlingen resultat.

Idag! 48 veckor senare var jag tillbaka i danssalen! Ett bättre avslut på en måndag än 60 minuter BODYJAM™ existerar omöjligt INTE 💫💫💫

Annars förövrigt, dagen till ära: Invigning av ny klänning. Fungerade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s