What a helg!!

Uppvärmning i fredags: 16.00 Värmeyoga, sen var det dax för BG Tour Pingis Night. Min plan var att serva ut alla, alla utom Albin.

Min plan gick väl lite sisådär. Att Albin, vårat pingisproffs skulle supas ner – det var vi alla helt överens om …med det gick det klart bättre och jag klev nog hem sist av alla; 03.15. Tre timmar sömn och sen upp på studs! Man ska ju göra sådant man aldrig gjort, besöka platser man aldrig besökt… Tjenare! Igår upplevde dottern jag Ullared😱😱😱

Vi klev in, för att fem timmar senare kliva ut. Efter en powernap på 4 minuter i Jönköping, medans dottern hoppade in och köpte kaffe fällde jag ner sätet och somnade på 2 sec. Sen var det allsång i bilen resterande mil, så till den grad att vi allt tyckte det var lite synd när vi, något hesa väl var framme och parkerade. Klockan 23:35 var det mesta fantastiskt suddigt och smidigt i Herrbeta.

Insåg rätt snabbt efter besöket i Ullared att jag har ett problem, modell HUGE… fick inte ihop vart jag ska ha alla saker!?? Jag köpte ju liksom inte två schampoflaskor… jag köpte åtta… Hörde något om ”typiskt kvinnligt”… ? Själv kallar jag det Prismedvetenhet 🤣😂🤣 Dock, jag måste nog flytta till större boende…

Idag har jag bland annat jobbat extra som bakgrundsdoa till Peter Johansson👌🏼

The Ulla-Reder’s! Låttitlar på ”Never again” äro många.

Vilken helg! Kulmer i livet ❤️

Väl hemma igen i Stockholm, ja då går jag till Hemköp för att köpa mjölk. Kommer hem igen med oljor för över 500 kronor. Glömde självfallet Mjölk. Ja, ja tänker jag. Kontraster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s