Summering av 2018: Piss off 2018🖕🏼

Inte alla år som startar först i juni, mitt 2018 gjorde det. Året då jag stålsatte mig åt de flesta håll. Separation, hyreskontrakt tecknat inom 35 timmar, flytt, en magisk student, krossade budgetar och väldigt mycket yoga. Tack alla ni som stått ut med mig ❤️❤️❤️ Enormt tacksam över mina värdegrunder, mina stabila plattformar, min energi och driv.

2019 ⭐️⭐️⭐️ Då blir det fjäderboa, plymer, glitter, tyll och kärlek. Hela köret – Nu kör vi !!! 🎺🎉🍾🥂

Dignety, tack V, N & E ❤️❤️❤️

2018 avslutas med tyll och en dramaten fylld med cava👌🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s