Prepare yourself…

Jag har en granne. En granne, som sen jag flyttade in för sju månader sen har hört mer än vad jag har träffat på. Jag kallar Hen för Borrgrannen. I sju månader har det borrats konstant VARJE dag. Moooohahahaha, Prepare yourself, säger jag !!! Hej Betong, snart ger jag igen👊🏼 Här ska det borras …om sju månader så kanske jag har fått upp tavlorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: